Aviso Legal

Qui som?

SUREDA STUDI SL
Avda. montilivi, 25 pis 3r-1a
17003 GIRONA
NIF B17991043

La nostra adreça de correu electrònic de contacte és info@sstudi.com i la nostra pàgina web és www.sstudi.com. Estem inscrits al Registre Mercantil / Registre Públic amb el número TOMO 46910, FOLIO 64, FULLA B 535054, INSCRIPCIÓ 1, des del 28 de maig de 2019.

Us informem que utilitzarem les vostres dades personals per a relacionar-nos amb vosaltres i proporcionar-vos els nostres serveis. També podem utilitzar-les per a altres activitats, com l’enviament de publicitat o la promoció de les nostres activitats.

Necessitem utilitzar les vostres dades personals per a poder relacionar-nos amb vosaltres i prestar-vos els nostres serveis. Us proporcionarem diverses caselles perquè pugueu decidir clarament i fàcilment sobre l’ús de la vostra informació personal.

Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat autoritzat tindrà coneixement de la informació que us demanem. D’aquesta manera, les entitats que necessitin accedir a la vostra informació personal perquè puguem prestar-vos els nostres serveis també podran tenir-ne coneixement. Si, excepcionalment, necessitem comunicar les vostres dades a altres entitats, us demanarem el vostre permís prèviament a través d’opcions clares que us permetin decidir al respecte.

Protegirem les vostres dades amb mesures de seguretat eficaces segons els riscos associats a l’ús de la vostra informació. Disposem d’una Política de Protecció de Dades aprovada i realitzem controls i auditories anuals per verificar que les vostres dades personals estiguin segures en tot moment.

No enviarem les vostres dades a altres països que no siguin segurs des del punt de vista de la protecció de dades. En cas que, per prestar-vos el servei, sigui imprescindible enviar les vostres dades a un país menys segur que Espanya, us demanarem el vostre permís prèviament i aplicarem mesures de seguretat eficaces per reduir els riscos de l’enviament de la vostra informació personal a un altre país.

Conservarem les vostres dades durant la nostra relació i mentre les lleis ens obliguin. Un cop finalitzats els terminis legals aplicables, les eliminarem de forma segura i respectuosa amb el medi ambient.

Teniu drets de protecció de dades. En qualsevol moment, podeu dirigir-vos a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vosaltres, rectificar-la si és incorrecta i eliminar-la una vegada finalitzada la nostra relació, si legalment és possible. També teniu dret a sol·licitar la portabilitat de la vostra informació a una altra entitat. Per exercir aquests drets, cal que presenteu una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una còpia del vostre DNI per identificar-vos. A les nostres oficines tenim formularis específics per a sol·licitar aquests drets i us oferim ajuda per omplir-los. Per obtenir més informació sobre els vostres drets de protecció de dades, podeu consultar la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment si canviau d’opinió sobre l’ús de les vostres dades. Per exemple, si en algun moment vau estar interessats a rebre publicitat dels nostres productes o serveis, però ja no voleu rebre més publicitat, podeu fer-ho constar a través del formulari d’oposició al tractament disponible a les nostres oficines.

En cas que cregueu que no hem atès adequadament els vostres drets, podeu presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a través dels mitjans indicats. Formular una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades no té cost i no cal assistència d’un advocat ni procurador.

La nostra política és no elaborar perfils sobre els usuaris dels nostres serveis. No obstant això, en certs casos, amb finalitats de prestació de serveis, comercials o d’altres, podem necessitar elaborar perfils d’informació sobre vosaltres. En aquest cas, aplicarem mesures de seguretat eficaces per protegir la vostra informació en tot moment i evitar l’ús no autoritzat per part de terceres persones en benefici propi.

La nostra política és no utilitzar les vostres dades per altres finalitats diferents de les explicades. Sí, però, necessitéssim utilitzar les vostres dades per altres activitats, sempre us demanarem prèviament el vostre consentiment a través d’opcions clares que us permetin decidir al respecte.